Kolledž heitis peret

Kolledž heitis peret

Foto: Egon Ligi

“See aeg siin aktusel ei ole võrreldav nende toredate pikkade nädalavahetustega kaks korda kuus, kellel viimase kolme, kellel nelja aasta jooksul.

Ja enamikul meist jääb õhku küsimus, mida teha nende tühjade nädalavahetustega. Mõned meist on need juba sisustanud, jätkates oma haridusteed magistrantuuris.” Nende sõnadega tänas lõpetajate nimel kõnet pidanud Margit Düüna TTÜ Kuressaare kolledži peret eilsel lõpuaktusel. Kuressaare kolledži 11. lõpuaktus toimus Kuressaare linnuse kapiitlisaalis ja diplomi järele oodati 19 lõpetajat. Nii neid, kel lõpetamisest möödas juba mitu kuud, kui ka värskeid diplomiomanikke. Direktor Anne Keerbergile (paremal) ulatas kolledži lõpetajate nimel diplomi koos südamlike tänusõnadega turismi õppinud Krisli Kraanat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)