Juhtkiri: Jõuluvana tasu (1)

Punase kuuega meeste rajad on selleks aastaks juba sisse tallatud. Mitmetes firmades ja lasteasutustes on jõulupeod juba olnud või tulemas ja jõuluvana külaskäik annab peole ikkagi vurtsu juurde.

Jõuluvana amet pole kindlasti kergemate killast. Tuleb ju hakkama saada nii laste kui ka suurte inimestega. Et pisike laps esmapilgul harjumatu ja kindlasti ka veidi hirmutava välimusega (pikk habe, müts, mantel) meest nähes nutma ei hakkaks. Teise äärmusse kuuluvad kindlasti vähe rohkem nokastanud härrasmehed ja daamid, kes siis hirmsasti tahavad jõuluvanaga sebida ja miks mitte talle ka oma võlusid demonstreerida.

Ega jõuluvanaks igaüks passigi. Ning need vähesed, kes seda tööd teevad, peavad saama hästi tasustatud. Isegi kui see tasu on vaid kommipakk või naeratus. Viimane on vahel väärtuslikumgi kui rahatäht.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 56 korda, sh täna 1)