Aste raamatukoguhoidjaks sai Lea Raamat (2)

Eile valis komisjon kuue vestlusvooru jõudnud kandidaadi hulgast Aste raamatukoguhoidjaks Kaarma vallas elava Lea Raamatu.

“Väga pingeline oli seekord,” ütles Kaarma valla kultuuri- ja haridusnõunik Rein Orn, lisades, et pinget põhjustas see, et kandidaadid olid väga tugevad. “Kui Salme raamatukoguhoidjaks kandideeris 10 inimest ja Astesse kaheksa, siis järelikult selle ameti peale tahetakse tulla ja konkurentsi on,” märkis ta. Lea Raamat asub tööle jaanuarist.

Komisjoni kuulusid selle esimees Rein Orn, vallavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni esimees Ülle Soom, Abruka raamatukogu-teabekeskuse juhataja Helle Kesküla, Saare maakonna keskraamatukogu pearaamatukoguhoidja Maire Rauk ja Kaarma vallavolikogu sekretär Eeve Näälik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)