TÜ magistriõppest on kasu ka abiturientidele

Selle aasta sügisest avas Tartu ülikooli majandusteaduskond Kuressaares ärijuhtimise magistriõpperühma. Saaremaale sõitnud õppejõud on leidnud aga ka võimaluse pidada majandusalaseid loenguid Kuressaare abiturientidele.

Kuressaare gümnaasiumi õppealajuhataja Maidu Variku sõnul kuulas 26. novembril majanduse modelleerimise õppetooli juhataja, ökonomeetriaprofessori Tiiu Paasi loengut 30 õpilast. Nendest neli-viis tahaks majandust kindlasti edasi õppida, osa otsustab aga pärast riigieksameid.

Küsimusi küsiti ka, aga enamasti majanduse kohta üldisemalt (euro, tööpuudus jm), kuid huvi tunti ka ülikooli sisseastumise vastu. 9. detsembril esines Tartu ülikooli juhtimise dotsent Kulno Türk Saaremaa ühisgümnaasiumi abiturientidele teemal “Eesti majanduse hetkeseis ja arenguvõimalused” ning tutvustas õppimisvõimalusi majandusteaduskonnas. Kohtumisele tuli ligi 90 SÜG-i õpilast, neist 10 väljendas soovi jätkata oma õpinguid just TÜ majandusteaduskonnas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)