Teedevalitsuse tööveteranid kutsuti kokku (1)

Eile said Kuressaares taas kokku kunagise Saaremaa teedevalitsuse tööveteranid, räägiti oma praegustest tegemistest, meenutati tööaastaid ja maitsti Kaali trahteris üheskoos lõunaroogasid.

“Kui tööveteranidele kutsed välja saatsime, siis arvasime, et saame neile näidata ka Saaremaa ilusamaid objekte lõppeval aastal, kuid nüüd on need kõik lumevaiba all. Võrsna parklas oli siiski võimalik uudistada AS-i Saaremaa Teed lumekoristustehnikat ja Valjala kiriku juures tänavu valminud ristmikku,” nentis Lääne regiooni maanteeameti Kuressaare esinduse peaspetsialist Toomas Magus.

Saaremaa teedevalitsuse kauaaegne juhataja, viimased paar aastat teenitud puhkust nautinud Aleksander Kollo tundis heameelt, et saarlastest-muhulastest teedeehitajad-hooldajad jätkavad samas vaimus. “Viimasel ajal on suund võetud kergliiklusteedele ja kõnniteedele. See annab liiklusohutusele üsna olulise osa juurde. Samuti on alevikes ja suuremates asulates palju tähelepanu pööratud teede ja tänavate valgustamisele,” märkis staažikas tee-ehitus-spetsialist.

Aukartustäratavalt kaua, 39 aastat, töötas teedevalitsuse kaadriosakonnas nüüdne pensionäride ühenduse eestvedaja Helga Nurmekann. “Meie ettevõtte kaader oli väga püsiv. Kui keegi väljateenitud vanaduspensionile läks, hakkas ta töötatud aastate ja palga pealt saama maksimumpensioni. Meil kõigil on hea meel, et nii Lääne regionaalse maanteeameti Kuressaare esindus kui ka AS Saaremaa Teed on näidanud oma tublidust tee-ehituses ja -hoolduses,” lausus Helga Nurmekann.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)