Mönusas Villemis pidasid pidu mitmikud

Mönusas Villemis pidasid pidu mitmikud

Foto: Helen Maasik

Pühapäeval kogunesid Kuressaares Mönusa Villemi pubisse Saare maakonna väikesed mitmikud. Vahvast päevast võttis osa 31 last koos vanematega. Pildile jäid Maasiku pere kaksikud Mattias ja Mariliis ning Kaarma valla kolmikud Marten, Karel ja Roland.

“Korraldasin päeva selleks, et mitmikute peresid rohkem märgataks,” ütles Saaremaa lastekaitse ühingu eestvedaja Maili Lonks, lisades, et meele tegi rõõmsaks, et kohal oli ka väga palju isasid. Lonksu sõnul toetas üritust Mönusa Villemi pubi ning lastega mängisid Printsess (Elisa), Kauboi (Tiit) ja Notsu (Lisete). Lisaks said lapsed endale näomaalinguid teha.

Kõige väiksemad peol osalenud kaksikud olid sündinud tänavu septembris, kohal olid ka Kaarma valla kolmikud. Maili Lonksu kinnitusel on enamik mitmikutest poisid. Seni kui lapsed lustisid, otsustasid vanemad, et järgmise aasta märtsis korraldavad mitmikute vanemad ümarlaua, et moodustada mitmikute ühing. Lonksu sõnul võiksid vanemad siis ühingu kaudu korraldada riiete, mänguasjade ja praktiliste näpunäidete vahetamist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 81 korda, sh täna 1)