Kuressaare gümnaasium sai Kuldõuna

SA Archimedes tunnustas Kuressaare gümnaasiumit haridusalase koostöö väärtustamise, edendamise ja silmapaistvate tulemuste eest Kuldõuna auhinnaga. Auhinnaga kaasneb ka rahaline preemia.

Kuressaare gümnaasiumi tööde tutvustuses märgitakse, et nad on osalenud aktiivselt sellistes rahvusvahelistes programmides nagu Comenius, Leonardo da Vinci, Nordplus, eTwinning, Environment Online, u4Energy, Balti Mere Programm (BSP), Afganistani sõpruskoolide programm jmt.

2010. a alustati koostöös Hiina kultuuriinstituudiga Hanban hiina keele õpetamist, et õpilased saaksid lisaoskusi tänapäeva maailmas toimetulekuks. Koostööprojektide käigus saadud häid kogemusi kasutatakse igapäevatöös: koos Hispaania, Slovakkia ja Islandi kooliga välja töötatud tunniväliste ürituste korraldusmudel on jõudnud kooli õppekavasse. Üldhariduskoolidest sai lisaks saarlastele Kuldõuna auhinna Kääpa põhikool Võrumaalt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)