Kuhu minna

Kolmapäev, 15. detsember

KINO
Divas kl 16.30 ja kl 18.45 animafilm Mina, supervaras. Pilet 50 kr.

TEATER
Kuressaare Linnateatris kl 12–14 ja kl 16–18 jõulumeeleolukas teatriretk lastele koos etendusega “Soovilaegas”. Ettetellimisega etendus gruppidele!
Kuressaare linnuse kapiitlisaalis kl 15 kogupereetendus “Enne pidu”.

ÜRITUS
Orissaare kultuurimajas kl 17.30 Orissaare Ajaloo Toimkonna avaüritus. Külalisena esineb mereajaloolane Bruno Pao. Kavas: 1. Ettekanne Orissaare ajaloost – Bruno Pao (ettekanne, mille ta pidas, kui president Lennart Meri külastas esimest korda Orissaaret); 2. Pärimused Orissaare mõisa kohta – Viivi Eist; 3. Orissaare vanadel kaartidel – näidatakse, milline nägi Orissaare piirkond välja vanadel kaartidel, ja esitletakse muidki toimkonna põnevaid leide (seni avaldamata fotosid jne). Üritusele on oodatud kõik huvilised! On ka võimalik liituda Orissaare Ajaloo Toimkonnaga. Täpsema ülevaade Orissaare Ajaloo Toimkonnast saab internetist http://orissaareajalugu.blogspot.com/ .

Neljapäev, 16. detsember

KINO
Divas kl 18 animafilm Mina, supervaras. Viimane seanss. Pilet 50 kr.

TEATER
Kuressaare Linnateatris kl 12–14 ja kl 16–18 ettetellimisega teatriretk lastele.

TANTS
Divas DJ Peeter Kukk. Sissepääs tasuta kuni kl 24-ni, kl 24-st pilet 25 kr.
Mönusas Villemis kl 19 ansambel Lux.
Kodulinna lokaalis DJ Alver Raaper. Sissepääs tasuta.
Club Privileges ametikooli jõuluballi afterparty. Sissepääs alates 16 a ja tasuta.

ÜRITUSE EELTEADE
Laupäeval, 18. detsembril Hellamaa külakeskuses
kl 19 jõulupidu ja Muhu kogukonnaköögi avamine. Tantsuks mängivad Lõõtsmoorikud. Tantsu vaheaegadel vaadatakse filmi Inglismaa ja Gotlandi väiketootjatest ning arutletakse kohaliku toidu teemadel. Väike toetus 40 krooni.
Laupäeval, 18. detsembril Muhu restorani kaubahoovis ja restoranis Muhu jõululaat. Infopunktis päkapikukoobas. Avatud ka käsitööpood. Müügil Pihtla veski toodang. Info tel 51 63 773.
Neljapäeval, 30. detsembril Muhu spordihallis kl 20 Muhu valla aastalõpupidu. Tantsuks mängib FOLKMILL. Info tel 50 32 010.

SPORDI EELTEADE
25. detsembril toimub Orissaare spordihoones samaaegselt kaks spordiüritust:
Orissaare seeriavõistluse II etapp paigalt hüpetes, heidetes ja 30 m jooksus; Orissaare jõuluturniir koroonas. Võistlused algavad kl 12. Orissaare seeriavõistlusest võtavad osa nii harrastus- kui ka tegevsportlased, nii kergejõustiklased kui ka pallimängijad. Võistlusega propageerime võistlus- ja harrastussporti Orissaares.
Ootame rohket osavõttu (50 osalejat) nii Orissaare vallast kui ka kaugemalt (üle Eesti). Orissaare seeriavõistluse esimene etapp toimus tänavu juulis ja osales 50 spordiharrastajat üle Saaremaa. Seekord on lubanud osaleda ka Eric Kadee, Hollandi parim kettaheitja ja juunioride Euroopa meister, ning Eesti parim seitsmevõistleja Kaie Kand. Kaie Kand osales ka Orissaare seeriavõistluse esimesel etapil.
Orissaare koroonaturniirist võtavad osa Laimjala, Muhu, Pöide ja Orissaare valla koroonamängijad. Turniir tagab neljale Väikese väina mängude kaudu juba 30 aastat tihedas spordialases koostöös olevale vallale kokkusaamise võimaluse spordialaselt ka mängude vahelisel ajal.

TULEKUL
Sellel reedel, 17. detsembril kl 13 toimub Kuressaare Rahva Raamatus Pädaste Gourmet’ toodete tutvustus ja degusteerimine. Kohal on 2010. aasta Eesti parima koka tiitliga pärjatud Pädaste mõisa restorani kokk Sander Väärt, kes jagab soovijatele nõuandeid ja näpunäiteid.
Lembit Uustulnd, kes on kirjutanud raamatu oma kolleegist ja sõbrast, reisilaeva Georg Ots legendaarsest kaptenist Ülo Kollost, kohtub Kuressaare Rahva Raamatus huvilistega laupäeval, 18. detsembril kl 12. Autor räägib raamatu sünnist ja jagab autogramme.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)