Aasta parim kojamees on Ants Nau (6)

Aasta parim kojamees on Ants Nau

PARIM KOJAMEES: Ants Nau hoidis bussijaama heakorratöötajana korras enam kui 5000 ruutmeetri suurust ala.
Foto: Egon Ligi

Kuressaare linnavalitsus määras kodukaunistamise komitee ettepanekul 2010. aasta kojamehe stipendiumi OÜ Kuressaare Bussijaam heakorratöötajale Ants Naule.

“See oli mulle täielik üllatus, sest ma ei ole kunagi pürginud parima kojamehe tiitlile,” ütles just vahetult enne Saarte Hääle helistamist Kuressaare bussijaama juhatajalt Aare Lehtsilt uudist kuulnud Ants Nau.

1. detsembrist pensionile jäänud Nau märkis, et bussijaama ümbrust on küllaltki raske korras hoida nii, et see oleks viis pluss kogu aeg. “See on koht, kus rahvast liigub pidevalt ja liiklus hakkab varakult pihta. Ega ei ole olnud võimalik seda nii puhtana hoida, kui oleks tahtnud,” rääkis Ants Nau. Sellepärast ta ei mõelnudki, et võiks preemiale kandideerida.

Linna heakorra- ja haljastuse spetsialisti Katrin Reinholdi sõnul lähtus Kuressaare linna kodukaunistamise komitee sellest, et heakorratöötajana on Ants Nau bussijaama territooriumi 10 aastat korralikult hooldanud ja ka rentnikud on tema tööga rahul olnud. 3000-kroonine stipendium antakse aasta kojamehele koos tänukirjaga üle linnapea vastuvõtul 14. jaanuaril.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 55 korda, sh täna 1)