Karl-Reedik Mändar pääses finaali (3)

Karl-Reedik Mändar pääses finaali

 

Kärla poiss Karl-Reedik Mändar (6, fotol) pääses ainsa saarlasena edasi “Laulukarusselli” finaali ja esineb 8. jaanuaril Pärnu kontserdimajas laulukonkursi finaalkontserdil.

Karl-Reedik laulis pühapäeval meeleolukat “Väikese koka rokki”, mille sõnade ja viisi autor on saarlanna Kersti Kuusk. Ülle Vallaste, Karl-Reediku lauluõpetaja sõnul käib neil aga poisiga juba tõsine töö uue lauluga. Nimelt tuleb igas laulukonkursi voorus esitada jälle uus laul ning seekord on nad finaali jaoks välja valinud saarlanna Krista Aaviku laulu “Vahva saar”.

“Karl-Reedikuga on lust töötada,” kiitis lauluõpetaja. “Poiss on väga musikaalne, tal on selge diktsioon ja ta saab kõik kohe kiiresti selgeks.” Kui Karl-Reedik kevadel Kihelkonnal lauluvõistlusel Saaremaa Laululind 2010 oma “Tirooli kägu” esitas, oli saal vaimustuses, sest kes osanuks oodata nii väikeselt poisilt niisugust vaimustavat joodeldamist. Loomulikult tuli ta toona oma vanuseklassis võitjaks ja osutus ka publiku lemmikuks.

Ajakirjanikule tunnistas ta siis, et tema tahab saada ooperilauljaks. “Ja miks ka mitte, see võib temast tulla küll,” arvas tema lauluõpetaja, kui poiss oli juba mitu võistulaulmise vooru läbi teinud ja ainsa saarlasena finaali pääses.

Tänavuse “Laulukarusselli” parimad laululapsed kõigist vanuseastmetest (3–7-a, 8–10-a, 11–13-a) selguvad 8. jaanuaril lõppkontserdil Pärnu kontserdimajas. Siis laulab võistu 12 finalisti. “Laulukarusselli 2010” grand prix’ võitja selgitab televaatajate telefonihääletus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 72 korda, sh täna 1)