Aasta mereline tegu on uued laevad (1)

Aasta mereline tegu on uued laevad

Foto: Egon Ligi

Merekultuuriselts Salava tunnustas 2010. aasta merelise teona Saaremaa Laevakompanii uute laevade Saaremaa ja Muhumaa valmimist ja liinile toomist.

Seltsi laualipu ühes tunnuskirjaga andis laevakompanii omanikule Vjatšeslav Leedole (vasakul) ja ettevõtte tegevjuhile Tõnis Rihvkile üle Salava juhtliige Urve Vakker. “Ilmselt see tiitel tuli selle eest, et saite järjekorrata üle,” naljatas Leedo tunnuskirja saades.

Leedo meenutas aega, mil liinile tuli Regula ja seda, kuidas siis imestati, et millal küll nii suure laeva rahvast täis saab. Ta lisas, et tõenäoliselt võivad ka praegused uued laevad tulevikus siiski kitsaks jääda. “Võib-olla tuleb siis jälle uus tiitel veel uuemate laevade eest,” sõnas Leedo muiates.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)