Saarlane pälvis kõrge tunnustuse (6)

Kristi Hints MTÜ-st Just See pälvis eile õhtul Tallinnas Kadrioru lossis noorsootöötajate tunnustusüritusel I koha kategoorias “Aasta koostöö”.

Eesti noorsootöö keskuse noorsootöötajate tunnustamisprotsessi koordineeriv Liis Kuusk ütles Saarte Häälele, et saarlasele tõi võidu koostööprojekti MÖH?! (Meie Õpime Homseks) algatamine ja vedamine. MTÜ Just See, Kuressaare linna noortekogu, Saaremaa õpilasesinduste liidu ja Kuressaare gümnaasiumi algatatud projekt püüab avardada noorte nägemust ühiskonna toimemehhanismidest ja poliitikast.

Liis Kuuse sõnul oli konkurents kategoorias tugev ning esikolmikusse jõudsid veel üks Tartumaa ja Järvamaa projekt. Lisaks koostööprojektile kuulutati eile õhtul Kadrioru lossis toimunud galaüritusel välja ka noortevaldkonda 2010. aastal enim mõjutanud aasta tegu ja noorsootöötaja, kes on andnud pikaajalise panuse noorsootöö arendamisse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)