Rahvaarvu vähenemise tempo aeglustus

Jaanuarist novembrini vähenes Saare maakonna elanike arv rahvastikuregistri andmetel 168 inimese võrra (sellest negatiivne iive –59), mis on eelmise aastaga võrreldes mõnevõrra parem tulemus. Eelmise aasta samal perioodil olid vastavad näitajad –222 (vähenemine kokku) ja –92 (negatiivne iive), teatas Saare maavalitsus.

Selle aasta 11 kuuga registreeritud sündide arv 329 on praktiliselt võrdne eelmise aasta sama perioodi näitajaga 326. “Võib öelda, et sündimuses muutusi ei ole, ka sel aastal (nagu viimasel kolmel eelneval aastal) tundub sündide arv jäävat vahemikku 350… 360. Küll on aga oluliselt vähenenud registreeritud surmade arv: 2010. aasta 11 kuul oli neid 30 võrra vähem kui eelmisel aastal (tänavu 388, möödunud aastal 418),” kommenteeris maavalitsuse nõunik-perekonnaseisuametnik Avo Levisto.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)