Heategevusturul nüüd kõik tasuta!

Täna ja homme on veel põhjust külastada MTÜ Meelespea heategevusturgu Ferrumi kaubamajas, sest nüüd jagatakse seal kogu kaup laiali puhta muidu.

Selle nädala alguses maksid heategevusturul kõik kaubad 5 krooni ja raha koguti nende päevadega 2365 krooni. See summa läks Saaremaa vaimupuuetega laste fondi. Üldse osutus tänavu juba 4. novembrist avatud turu tulem üliedukaks. Kuigi kõiki kokkuvõtteid pole veel tehtud, oli kaubaannetajaid Aive Tammsalu, ettevõtmise ühe eestvedaja sõnul tänavu mitu korda rohkem kui eelmistel aastatel.

Vihjeid inimeste kohta, kes abi vajavad, on tulnud üle 40. “Neid püüame igal juhul aidata,” kinnitas Aive. “Me ei suuda nende olukorda paremaks teha, aga saame vähemalt nende jõuluaja veidi rõõmsamaks muuta.” Samas on Meelespea saanud vihjeid inimesest, kel oleks hädasti vaja suuski ja suusasaapaid, mikrolaineahju, elektripliiti, arvutit.

Seega – kui kellelgi on need asjad kodus tarbetuks muutunud, siis võiks sellest teada anda telefoninumbril 53 320 004. Küll siis Meelespea aitaja ja abivajaja juba kokku viib.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)