Orissaare koolipeksmine tõi kriminaalasja (12)

Politsei algatas Orissaare gümnaasiumis toimunud peksmise asjus kriminaalmenetluse, ütles politsei esindaja Hedy Tammeleht Saarte Häälele.

Saarte Hääl kirjutas eile, et Orissaare gümnaasiumis peksid kaks koolipoissi eelmisel nädalal kolmandat, tekitades talle kehavigastusi. Väidetavalt kägistati noormeest kaelast ja peksti ka jalgadega. Vanemad viisid 7. klassi õpilase perearsti juurde, kus vigastused fikseeriti, ja pöördusid politseisse.

Orissaare gümnaasiumi direktor Peeter Hansberg ütles üleeile Saarte Häälele, et tema teada ei ole sedavõrd tõsist vägivallaakti koolimajas varem toime pandud. Siiski mainis koolijuht, et oma osa konfliki tekkimisel võis olla peksuohvri poolsel provotseerimisel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)