Kuressaare kahandab taksofirmadel renti

Kuressaare linnavalitsus otsustas eile taksofirmade taotlusel alandada talvekuudel rendihinda, mida linn kasseerib taksode linnatänavail seismise eest.

Saare Takso OÜ, MTÜ Arensburg Takso ja MTÜ Kuressaare Takso pöördusid kuu aega tagasi linnavalitsuse poole palvega vähendada kõigi taksopeatuste lepingujärgset tasu alates jaanuarist 60 protsendi võrra. Taksojuhid viitasid üldisele majandusolukorrale ja asjaolule, et Kuressaares on nüüd parkimine tasuta, kuid rendihindade kehtestamisel oli see tasuline.

“Linnavalitsus otsustas, et tuleval aastal toimub rendihinna alandamine nagu tänavugi – ehk siis talvekuudel (jaanuarist aprillini ja oktoobrist detsembrini) alandatakse rendihinda 40% ja suvehooajal rendihindasid ei alandata,” ütles linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri. Tema sõnul ei pidanud linnavalitsus rendihinna 60% alandamist põhjendatuks, sest majandusolukord ei ole tänavu nii palju halvenenud ning tõenäosus, et halveneb tuleval aastal, ei ole samuti väga suur.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)