Tänak-Sikk tunnistati aasta parimaks rallipaariks

Tänak-Sikk tunnistati aasta parimaks rallipaariks

Foto: Ray Põder

3. detsembril toimus Eesti autospordi liidu hooaja pidulik lõpetamine. Lisaks tänavuste meistrite ja karikavõitjate autasustamisele jagati välja erinevate alade hooaja parimate sportlaste preemiad ja karikad, vahendab rally.ee.

Eesti autospordi liidu juhatuse valikul selgusid 2010. aasta parimad autosportlased neljas kategoorias. Aasta parimaks Eesti rallipaariks valiti Ott Tänak ja Kuldar Sikk. Samuti sai rallipaar Tänak-Sikk endale ka Karl Siitani rändkarika eestlaste parima tulemuse eest rahvusvahelisel võistlusel. Eesti autospordi liidu rallikomitee valikul anti see neile 17. koha eest Suurbritannia rallil. Lisaks kuulus meestele tänavu PWRC-sarjas kaks klassivõitu – Soomes ja Suurbritannias.

Eedo Raide rändkarika parimale tagaveolise autoga rallipaarile rahvuslikus E-rühmas 2010. aastal said Einar Laipaik ja Siimo Suvemaa.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)