Juhtkiri: Uuriks õige uuringuid

Tänasest lehest saame teada, et järjekordne püsiühenduse uuring jooksis liiva. Uuring on tehtud ja kindlasti asuvad ametnikud seda ka agaralt tõlgendama, aga fakt on see, et midagi selle uuringu läbi selgemaks küll ei saanud.

Mitmes uuring see juba on, mis püsiühenduse jaoks tehtud, seda teab vahest ainult vanajumal ise. Sest ajakirjanikel ja lehelugejatel on ammu sassi läinud, et mida, kui palju, kelle poolt ja mis nurga alt on uuritud.

Vägisi tundub, et püsiühenduse teema on poliitikute jaoks muutunud kulda lüpsvaks lehmaks, mida võib lüpsta nii, et pole lootustki (mis on hea ju!), et see ahtraks jääks. Räägiti eelmiste valimiste ajal püsiühendusest, räägiti üle-eelmistegi ajal ja räägitakse ka saabuval kevadel, kui riigikogusse ihkajad missikandidaatide kombel end püünele rivistavad ja räägivad, kuidas nad tahavad maailma päästa. Antud juhul siis Saare maakonda ja silla abil.

Ei maksa üldse imestada, kui varsti tuleks ka uuring, mis uuriks, et palju on seni uuritud ja mis tulemusi need uurimised on andnud.

Vähem uuringuid ja rohkem tegusid, härrased!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)