Lugeja kiri: Noorte tehtud film “Valikud”

Pihtla valla neli aktiivset noort Merlin Raev, Riine Tiirik, Maria Maripuu ja Kailiis Rannik kirjutasid Euroopa Liidu programmile Euroopa Noored projekti, said sellele rahastuse ja korraldasid 2010. aastal Pihtla valla noortele põnevaid üritusi.

Projekti eesmärk oli pakkuda noortele sportlikku tegevust, arutada nendega seaduserikkumistega kaasnevate tagajärgede üle ning teha noorte hulgas alkoholiennetustööd. Projekti raames korraldati mitmeid foorumteatri etendusi, vestlusi, grupiarutelusid, millest lõpuks pandi kokku film.

Filmimisel aitasid kaasa politseinik Meelis Juhandi, Kuressaare noorte huvikeskuse noorsootöötajad Taniel Vares ja Marjana Luist ning ööklubi Diva. Filmi eesmärk on näidata, mis on alkoholitarbimise ja kuritegeliku tee valimise tagajärjed. Film on kõigile kättesaadav Kuressaare noorte huvikeskuse kodulehel www.kuressaare.ee/huvikeskus .

Marjana Luist
Kuressaare noorte huvikeskus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)