Huvikeskus otsib Saaremaa talente

Kuressaare noorte huvikeskus ja Privilege klubi kutsuvad noori osalema esmakordsel üritusel “Meie oma Saaremaa talendijaht”.

“See on üks väljund ja võimalus noortele ise midagi teha ja millekski valmistuda. Laval on ju tore olla,” põhjendas ürituse üks eestvedajaid, huvikeskuse noorsootöötaja Annika Väälma. Ta lisas, et mõte midagi sellist korraldada kasvas välja huvikeskuse noorsootöötajate arutelust, et võiks enne jõule midagi põnevat teha. Tegemist on Väälma sõnul noortepeoga, kuhu on oodatud kõik huvilised. Ja muidugi esinejad.

Et 17. detsembril üles astuda, peab hiljemalt 15. detsembriks registreeruma meiliaadressil annika400@yahoo.com või telefonil 56 958 349. “Parimale anname 500 krooni puhtalt kätte ja kõik, kes sel õhtul laval üles astuvad, saavad peole tasuta sisse,” selgitas Väälma. Kes Saaremaa talente hindama hakkab, pole tema kinnitusel praegu veel selge.

Üritusel esinevad ka Stanford Music’u laulukonkursi parimad finalistid, kes soovi korral võivad ka talendijahist osa võtta. “Lavale võib tulla üksi, kaaslasega või sõprade pundiga. Teha võib kõike huvitavat – laulda, tantsida, akrobaatikat teha, õhukitarri mängida, rulatada… teha just seda, mida kõige paremini osatakse,” rääkis Annika Väälma. Õhtujuhiks on lubanud tulla Kadi raadio muusikatoimetaja Siim Metsmaa.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)