Rahvaralli purjus liider kõrvaldati võistlustelt

Politseinikud kõrvaldasid Saaremaa rahvarallil roolist sarja liidri Ain Kastani, kes oli napsune.

Õhtuleht kirjutas, et Kastan oli minemas esimese katse starti, kui kohalik politsei ta kinni pidas ja puhuda palus. Alkomeeter näitas joovet. Mundrikandjad olid saanud väidetavalt vihje rallisõitjat kontrollida.
Eesti autospordi liidu rahvaspordi komitee esimees Talis Perosti kiitis politseinike operatiivset tegutsemist.

“Ralli on niigi kõrgendatud riskiga spordiala ning ebakainena rooli istumine on lubamatu. Ohtu ei seata mitte ainult ennast ja kaardilugejat, vaid ka pealtvaatajad.” Saaremaa ralli oli hooaja viimane võidusõit ning Kastan hoidis sarja liidrikohta, kuid langes neljandaks. Samas võib EAL osana karistusest võtta Kastanilt kõik hooaja punktid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)