Neiu virutas viina ja kosmeetikat

Kuressaare kohtumajas mõisteti varguses süüdi 22-aastane Evelin, kes augustis poodidest viina ja kosmeetikat varastas.

Kahel korral kriminaalkorras karistatud Evelin on varem toime pandud varguste eest juba ka reaalset vanglakaristust kandnud. Vanglast vabanes ta tänavu juulis. Kuu aega hiljem, 22. augustil kell 19.37 varastas Evelin Kuressaare linnas Kihelkonna maanteel asuvast Säästumarketist pudeli Viru Valget.

Samal ööl kell 2.20 lõhkus Evelin Kuressaares Pikal tänaval asuva OÜ Soferner kosmeetikamüügipunkti akna ja varastas erinevaid kosmeetikatooteid 3918,90 krooni väärtuses. Lisaks haaras ta kaasa 70 krooni väärtuses kassas olnud sente.

Kohus tunnistas Evelini vargustes süüdi ja karistas teda 9 kuu pikkuse vangistusega tingimisi 18-kuulise katseajaga. Lisaks tuleb tal tasuda 9525 krooni sundraha ja hüvitada vargustega tekitatud kahju.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)