Rusikakangelane: olin valel ajal vales kohas (13)

Kuressaare kohtumajas mõisteti kümne kuu pikkune vangistus tingimisi kaheaastase katseajaga 31-aastasele Elarile, kes suvel RMK puhkekohas toimunud kooli lõpupeol teisele mehele kallale tungis ja teda rusikaga näkku lõi.

“Olin valel ajal vales kohas ning juhtus see, mis juhtuma poleks pidanud,” ütles end kuriteos süüdi tunnistanud Elari kohtus. Süüdistuse järgi oli 19. juunil Leisi vallas RMK puhkekeskuses kooli lõpupidu. Sinna läks ka kannatanu koos oma tüdruksõbraga.

Õhtul hiljem tuli peole Elari koos oma kaaslastega. Varem kolmel korral kriminaalkorras karistatud Elaril tekkis kannatanuga sõnavahetus, ta tungis mehele kallale ja lõi teda rusikaga korduvalt näkku. Peksa saanud mees helistas politseisse ning haiglas tuvastati tal näopiirkonna põrutused.

“Vangi ei ole küll vaja teda panna,” ütles kannatanu kohtus, lisades, et Elari on tema ees ka vabandanud. Lisakaristusena tuleb Elaril tasuda 6525 krooni sundraha. Elaril on õigus otsus edasi kaevata ringkonnakohtusse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)