Tiina Linno läheb Paul Pottsiga kohtuma

Saaremaalt pärit ja siin ajakirjanikuna töötanud Tiina Linno võitis võimaluse kohtuda Eestisse saabuva supertalendi Paul Pottsiga.

TV3 avalike suhete juht Annely Adermann teatas, et “TV3 uudistes” sai kolmapäeval selgeks, kes kohtub laupäeval Eestisse saabuva supertalendi Paul Pottsiga. “Loosiõnn naeratas Tiina Linnole,” sõnas Adermann, lisades, et Tallinnas elav ja riigiametnikuna töötav Tiina oli võidust kuuldes üllatunud ja elevil.

“Üllatus oli totaalne,” ütles Tiina Linno Saarte Häälele, lisades, et ostis saatesse publikupiletid ja registreerus spontaanselt ka kohtumisele ning oli väga üllatunud oma võidu üle, sest tavaliselt ta sellistest loosimistest osa ei võta. “Mulle Potts väga meeldib,” sõnas Linno, kes ootab põnevusega nii kohtumist kui ka seda, et kuulsuse esinemist päris oma silmaga näha ja kõrvaga kuulda.

“Eesti talendi” esimene poolfinaal-otsesaade, kus esineb briti talendisaate võitja Paul Potts, on TV3 eetris laupäeval kell 19.30. Enne Briti talendiks kroonimist oli Potts lihtne telefonimüüja, kellest kolme aastaga on saanud maailmas armastatud ooperitäht ja miljonär.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)