Lionsid toetavad heategevuslaada tuluga lasterikkaid peresid (3)

Lisaks mitmele heategevusüritusele on LC Kuressaare Piretil tänavu käsil ka heategevuslaada korraldamine, mille tulu läheb Saare maakonna lasterikaste perede abistamiseks.

Tänavu toimub heategevuslaat uues kohas – Saare maavalitsuse ruumides, kus enne asus juuksurisalong Kuldne Juus. “Oleme andnud ruumid ajutiselt kasutada LC Kuressaare Piretile heategevusliku laada korraldamiseks. Kuressaare Piret korraldab jõululaada paljulapseliste perede ja teiste pingelise eelarvega perekondade laste toetuseks,” kinnitas maavalitsuse kantselei peaspetsialist Tea Rauk Saarte Häälele.

LC Kuressaare Piret presidendi Sille Väli sõnul tehakse laadauksed lahti 4. detsembri hommikul kell 10 ning inimesed on ostlema oodatud kuni 11. detsembrini. Vaid 5. detsembril on laada uksed suletud, kuid teistel päevadel käib heategevuslikul eesmärgil kauplemine kella 10-st hommikul kuni kella 18-ni õhtul. “Müügil on kasutatud riided ja müügist saadud tuluga teeme rõõmu paljulapselistele peredele. Nemad on meie jaoks üks prioriteet andekate laste ja puudega laste kõrval,” selgitas Väli.

Sille Väli sõnul osutus heategevuslaat näiteks mullu nii edukaks, et laata korraldati tervelt kahel korral. Lionsite tegevusaasta kestab tema sõnul suvest suveni ja möödunud n-ö hooajal abistasid nad ühtekokku 23 peret. “See toetus on peredele tavaliselt suureks üllatuseks, sest tihtilugu nad ise ei teagi, et me oleme nende peale mõelnud,” märkis ta. Abi vajavad perekonnad leiavad Lionsid Väli kinnitusel koostöös kohalike omavalitsuste sotsiaaltöötajatega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)