Verine nädalavahetus (19)

Nädalavahetusel toimus Kuressaare ööklubides ja nende läheduses mitu kaklust, inimesed said viga ning kahjustada sai ka ühe baari sisustus.

Reede ja laupäeva öösel kakeldi Diva klubi juures parklas ning pühapäeva varahommikul laamendasid mehepojad Pritsumaja Grillis nii, et mööbel lendas. “Päris korralik lammutustöö tehti,” ütles pühapäeva varahommikul Pritsumaja baaris istunud klient, lisades, et täpselt ta tüli põhjust ei tea, kuid nägi, kuidas üks noormees kargas mingil hetkel teisele kallale ning seejärel lendasid juba nii toolid kui ka lauad.

Baaridaam kutsus küll kohe ka politsei, kuid politseinike kohalejõudmise ajaks oli kaklus vaibunud ja tülitsejad jalga lasknud. “Lauad, toolid olid segamini ja põrand klaasikilde täis,” kirjeldas Pritsumajas viibinud klient. Vägivaldset suheteklaarimist said näha ka ööklubi Diva külastajad. “Seisis mees ukse ees lõhkise särgiga ja nina oli tal ka verine,” kirjeldas üks klubikülastaja.

Diva parklas kakeldi nii reede kui ka laupäeva öösel. Reede öösel tungis Saarte Hääle andmeil teisele noormehele kallale 23-aastane nooruk, kes on reaalse vanglakaristuse kandmisest tingimisi vabastatud. Rusikakangelane ei kohkunud tagasi ka maaslamaja löömisest ning kukkunud mees kaotas ka osa hambaid ja toimetati Kuressaare haiglasse.

“Hetkel politsei selle sündmuse asjaolusid alles selgitab,” ütles politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht Saarte Häälele, lisades, et politsei sai väljakutse Diva juurde 21. novembril kell 2.45. Tammelehe sõnul on politseile sündmusega seotud isikud teada.

Politsei pressiesindaja lisas, et Kuressaare Pritsumajas toimunud kakluses keegi kehavigastusi ei saanud, vähemalt selliseid, mille tõttu kellelgi oleks olnud pretensioone. “Küll aga hindab omanik baari sisustusele tekitatud kahjusid ja teeb siis vajadusel politseile avalduse,” sõnas Tammeleht.

Seda, et Kuressaares tullakse ka lihtsalt niisama tüli norima, kinnitas Saarte Häälele veel üks baari klient, kes reede hilisõhtul rääkis Kuressaare Vaekoja pubi juures oma tuttavatega rahulikult juttu, kui tüli norima tuldi. “Täiesti põhjuseta,” ütles mees, kelle jõud seekord tülinorijast üle käis ja kes suutis enda eest seista. Kuna see juhtum sai omavahel selgitatud, siis politsei abi ei vajatud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 76 korda, sh täna 1)