Advokaat kavaldas meedia üle (11)

Advokaat kavaldas meedia üle

Fotod: Egon Ligi

President Toomas Hendrik Ilvese tütrelt väljapressimises eile süüdi mõistetud Kätlini advokaat Andres Tamm viis läbi meisterliku petteoperatsiooni, et Kuressaare kohtumaja ümber kogunenud ja kohtualuse pilti jahtinud fotograafe ja kaameramehi ninapidi vedada.

Veidi enne kella 11 sõitis Tamm oma halli Honda CR-V-ga kohtumaja taha ja jalutas sealt koos pikkade tumedate juustega neiuga (foto 1) maja ette. Ajakirjanikud pildistasid nii mis jaksasid. Mõni avaldas küll kahtlust, et see pole ju see tüdruk… Muiates juhatas Tamm neiu mustas kohtumaja uksest sisse (pildil 2).

Seejärel tormas advokaat kohtumaja tagauksest välja auto juurde tagasi ja tõi samast tagauksest oma mantlihõlma varjus sisse tegeliku kohtualuse. Neiu oli end seni auto tagaistmel pikali olles varjanud. Umbes tund aega hiljem, kohtuotsuse väljakuulutamise järel piilus kohtumaja eesuksest välja taas tumedajuukseline neiu. Tamm oli oma sõiduki juba ette ajanud ja süüdi mõistetud Kätlin puges kähku selle tagaistmele (pilt 3).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 145 korda, sh täna 1)