Juhtkiri: Kaua võib?

Jäime eile taas pika ninaga, kui saarlastele ja hiidlastele soodsama laevapileti võimaldamise eelnõu vaid paari häälega riigikogu istungil menetlusest välja jäeti. Eriti paneb nördima riigikogulase Mark Soosaare käitumine, kes on suutnud jätta mulje, kui väga talle elu Eesti saartel korda läheb, ning siis, olles ise eelnõu algataja, peab olulisel hetkel tähtsamaks hoopiski raadiosaate salvestusele minna.

Muidugi on kõik valikute küsimus. Ka meie parlamendi liikmete jaoks. Kuid kütta üles ootused ning siis saarlased pika ninaga jätta on lihtsalt öeldes reeturlik.

Kaua võib? Nii küsitakse ühes telesaates. Sama tahaksime ka meie siin saartel teada. Vastasel korral võib juhtuda, et saarlased hakkavad ka usinalt hääletama, aga jalgadega. Nagu Saare maakonnas juba enam kui 5000 inimest viimastel aastatel ka teinud on.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)