Spordist lühidalt

Mihkel Räim valiti parimaks
Lisaks Eesti jalgratturite liidu poolt parimaks treeneriks valitud Indrek Rannamale tuli teinegi esikoht saarlaste klubisse. Juunioride arvestuses sai parima tiitli Mihkel Räim.

Javicar/ SWE-7 võitis
Eesti korvpallimeistrivõistlustel I liiga järjekordses kohtumises alistas Javicar/ SWE-7 koduväljakul Pärnu Metsa meeskonna 97 : 93.
Olgugi et esimene veerandaeg kaotati 14 : 28, suudeti teisel poolajal visata 39 punkti vastaste 15 vastu ning poolajale mindi seisul 53 : 43. Kolmas veerandaeg mängiti võrdselt ja vastased võtsid tagasi vaid punkti, kuid viimasel veerandajal hakkas Pärnu ohtlikult lähenema. Saar-lased hoidsid mängu lõpu siiski enda käes ja võit tuli tulemusega 97 : 93. Saarlaste resultatiivsemad olid Mario Polusk 31 punktiga ja Rene Kiil 26 punktiga.

Noored ujujad avasid hooaja
Möödunud reedel tuli meie noorematel ujujatel Kalevi ujulas Eesti ujumisliidu noortesarja võistlustel mõõtu võtta Tallinna suurte klubide ning Keila, Kose, Viimsi, Haapsalu ja Hiiumaa klubide ujujatega. Eelmisel aastal meile medaleid ei tulnud, tänavu rõõmustas aga 12-aastane Tauri Põldema – hõbemedal 100 m liblikujumises ja tubli isiklik rekord 1.26,95. 50 m vabaltujumises ujus ta esmakordselt aja alla 30 sekundi – 29,82, mis andis talle 9. koha. Kirsti Kask oli 100 m rinnuliujumises kaheksas. Kert Mandel oli 200 m kompleksis 12. ja 50 m vabaltujumises isikliku rekordiga 31,0 kuueteistkümnes.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)