KG liitus kujundava hindamisega

Läinud reedel toimus Viimsi koolis avaseminar pikemale koolitussarjale “Kujundav hindamine koolis”, milles on üle Eesti osalemas 20 kooli ning Saare maakonnast osaleb projektis Kuressaare gümnaasium.

Kooli õppealajuhataja Maidu Variku sõnul lähtub projekt lihtsalt öeldes hinnangulisest hindamisest, kus õpilastelt võetakse rohkem tagasisidet, mis peaks rohkem õppima motiveerima. “Projekt hõlmab kõiki kooliastmeid ja hinnanguline hindamine hakkab toimuma lisaks tavapärasele hinnetega hindamisele,” märkis Varik.

Projekt, mille moderaator on Viimsi kooli direktor Leelo Tiisvelt, kestab tuleva aasta juunikuuni. Sealt edasi hakkavad projektis osalevad koolid tarkust jagama teistele maakonna õppeasutustele. Koolitussari toimub Euroopa Sotsiaalfondi toetusel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)