Saarlase märgi võitjad teada! (1)

Sel kolmapäeval Saarte Hääle Facebooki lehel välja kuulutatud saarlase Ö-märgi kampaanialoos sai selleks korraks läbi ning eile selgitasime välja 30 õnnelikku, kes peagi saavad märgi uhkusega rinda kinnitada.

Võitjateks osutusid: Alar Aksalu, Anneli Sepp, Anni Aavik, Bianca Mikovitsh, Elena Tisler, Eneli Leušev, Eva Reis, Jaanika Jürgenfeldt, Kadi Väli, Kadri Munk, Kaiti Enno, Katrin Paukson, Kristi Abe, Kätlin Keinast, Kätriin Tamm, Laura Toompuu, Liina Leušev, Maarja Saksakulm, Mark Muru, Piret Paomees, Rauno Oidram, Reene Sepp, Silja Kalm, Taavi Keert, Taavi Lätt, Taavi Rauniste, Tarmo Matt, Tiia Jäärats, Tõnn Tarvis, Viktoria Bubukin.
Palju õnne!

Märgid saab kätte Saarte Hääle toimetusest Kuressaares Tallinna tn 9.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 48 korda, sh täna 1)