Ruhnu otsib rahvamaja juhti (2)

Ruhnu vallavalitsus kuulutas välja avaliku konkursi leidmaks saare rahvamajale juhatajat. Seni tegi seda tööd Ariina Kollom, kes on ka Ruhnu vallavolikogu esimees. “Kirjutasin avalduse omal soovil lahkumiseks,” ütles Kollom Saarte Häälele.

Rohkem ta oma töökohast loobumise põhjuseid selgitada ei soovinud. Lausus vaid, et otsib uusi väljakutseid, ent kuna neid Ruhnus ei ole, ei oska ta ka oma edasise saatuse kohta midagi täpsemat öelda. “Selle talve olen veel kindlasti Ruhnus, siin on ju mu kodu, ka volikogu juhin edasi,” jäi Kollom napisõnaliseks.

Vallavanem Aare Sünteri sõnul sai ta Kollomi lahkumisavalduse juba augustis, kuid andis talle järelemõtlemisaega. “Ariina jäi oma otsuses kindlaks ning see oli tõesti tema enda otsus,” kinnitas Sünter.

Ruhnu vallavalitsus ootab rahvamaja juhataja kohale kandideerimisavaldusi 1. detsembriks. Uus rahvamaja juhataja loodetakse ametisse saada uuest aastast. Kui tuleb mõni ärgas inimene väljastpoolt Ruhnut, on talle võimalik anda ka eluase.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)