Presidendi tütre ähvardaja teine ohver oli Arnold Oksmaa (10)

Läinud nädala teisipäeval algas Kuressaare kohtumajas kinnine kohtuistung Saaremaa neiu Kätlini üle. Neiut süüdistatakse kahelt inimeselt suures ulatuses raha väljapressimises.

Kui seni oli prokuratuur avalikustanud vaid ühe ohvri, president Toomas Hendrik Ilvese tütre Juulia Kristiine, siis nüüd on ka teine teada, kirjutas Eesti Ekspress. Soomes restoranis lauljana töötav Arnold Oksmaa andis sellest Ekspressile ise teada. Oksmaa saatis ka näite tänapäevasest väljapressimiskirjast, mis mai alguses tema postkasti potsatas (kirjaviis muutmata):

“Tere õhtust poiss. Armastad oma vanemaid? armastad oma elu? oma kodu? Kõikke mis sul on? Kui sa ei taha et midagi halba juhtuks, kannad sa 6 000 000 krooni ühe lapse pangakontole. Ja ta toimetab selle esmaspäevaks minu kätte. Arvesta sellega, et selline summa tuleb üle vähemalt ühe päeva.

Politseisse pole üldse mõtet minna, sa tead, et siis võid oma eluga ning perega hüvasti jätta. Ning muidugi ei vea ka selle tüdruku perel, kui ta raha minuni ei toimeta. hetkel nagunii ta väike vend minujuures nö pantvangis, kui mingi vale liigutuse teed, hakkan teda jupphaaval sinupoole saatma!” Alla oli lisatud Kätlini pangakonto number tema täisnimega ja veel üks käsk: “Raha olgu olemas!”

Ekspress kommenteerib, et Kätlini kiri jättis Arnoldi täiesti külmaks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 63 korda, sh täna 1)