Kasutatud riiete keskus on avatud (5)

Kasutatud riiete keskus on avatud

Foto: Egon Ligi

Eile avas MTÜ Saarelt Saarele kunagise piimakombinaadi klubi ruumides Kuressaares Pikk 64E II korrusel kasutatud riiete keskuse.

Esimesel tunnil oli pood siginat-saginat täis. “Siia tasub täitsa tulla. Hinnad on soodsad ja eriti hea on see, et kui mehega koos tulla, saab mehe panna vahepeal kohvi jooma,” kiitis keskust külastanud Rita. Ta lisas, et ainus, mida võiks ruumis rohkem olla, on valgus, ja et mõelda võiks ka rohkemate kodumajapidamises vajaminevate vidinate müügile.

Avamisnädalal saavad kõik kliendid, kes ostavad kolm asja, neljanda tasuta. Lisaks kingitakse kõigile ostjatele avamisnädalal kinke-kaart, mis annab alates järgmisest nädalast 5% allahindlust. Keskuse juurde on võimalik sõita ka linnaliini bussiga nr 2. Fotol uudistab uues poes pakutavat Evelin Kask koos pisipoja Egertiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 56 korda, sh täna 1)