Vally salong ootab kliente (29)

Vally salong ootab kliente

ELUS PEAB JULGEMA RISKIDA: Nii arvab Kaja Muruvee, kes esmaspäeval avab Vallimaa tn 26 uue ilusalongi Vally salong.
Foto: Egon Ligi

Esmaspäevast alustab Kuressaares Vallimaa tn 26 tööd Vally salong, mille omanik Kaja Muruvee pakub massaaži- ja juuksuriteenust kogu perele.

“Oleksin kindlasti tahtnud endale koostööpartnerit, aga keegi ei julgenud riskida. Mõtlesin siis, et proovin üksi, äkki saan hakkama, ja usun, et saangi,” ütles ilusalongi omanik ja ainus töötaja Kaja Muruvee. Massööriks ja juuksuriks õppinud naise sõnul tuli tal mõte avada oma ilusalong sellest, et vaba aega kippus liiga palju olema. “Proovisin mõnes salongis alustada, aga kuna neil ei olnud vaja, siis mõtlesin, et miks mitte ise teha,” sõnas ettevõtlik naine.

Ruume otsis ta põhjalikult ja kaua. Et koht oleks kindlasti hea, autodega saaks lähedale ning kuna Vallimaa tänaval ühtegi juuksurisalongi polnud, langeski liisk selle paiga kasuks. “Vallyga tuleb Vallimaa tänav kohe ette, arvan, et see on hea koht ja tabav nimi,” sõnas Kaja. Uues ja hubases kollastes värvitoonides salongis on ruumi 50 m2. “Muidugi meeldiks mulle, kui siin oleks ka maniküür ja pediküür, nii et kui keegi soovib tööle tulla, olen pakkumistele avatud,” lausus Kaja Muruvee.

Oma salongis pakub ta kõike, mis vähegi juuksuritööga seotud: lisaks meeste, naiste, laste juukselõikusele teeb soenguid. Massaaži saab Vally salongist kolme liiki – klassikalist, kupu- ja meemassaaži. Hinnad on Kaja sõnul soodsad: “Eks hinnaklass paneb ka palju paika, rahval on ju raha vähe, seega pensionäridele ja kuni 10-aastastele lastele on soodustused. Ja eks ma teen soodusnädalaid ka.” Tarmukas naine lisas, et eks kiired käed peavad selle tagasi teenima. “Ootan kõiki, ei pea olema ainult noored ja kaunid!” Lahti hakkab salong edaspidi olema teisipäevast reedeni kl 8.30–18, laupäeval kl 9.30–14.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 944 korda, sh täna 1)