Kuhu minna

Laupäev, 16. oktoober

ÜRITUS
Valjala rahvamajas kl 19 rahvamaja 60 a juubel. Õhtu kava jäägu üllatuseks. On avatud kohvik ja tantsuks mängivad Lehmakommionud. Ootame kõiki endisi töötajaid ja taidlejaid, praegustest rääkimata. Kui oled seotud Valjala rahvamajaga läbi 60 aasta, siis ole kohal!
Kihelkonna rahvamajas kl 14 ettevõtlusseminar. Kl 14.15–14.30 avasõnad Kalle Laanetilt; kl 14.30–15.15 loeng Aivar Riisalult teemal “Ettevõtluse võimalikkusest tänapäeva Eestis”; kl 15.35–17.20 esineb Piret Pihel; kl 16.20–16.35 Kihelkonna vallavanema sõnavõtt; kl 16.35–16.50 Lümanda vallavanema sõnavõtt; kl 16.50–17.30 kaks töötuba; kl 17.30 lõpetamine. Eelreg tel 55 560 110 Sirli, 53 023 265 Elo. Kõik on oodatud!
Arensburgi lounge-restoranis Muusa kl 20 esinevad mõnus ja vahetu brasiillanna Denise Fontoura ja tema bänd. Öös helisevad sam-ba-, salsa- ja jazzirütmid. Tõeline Brazilian night! Pilet 150 krooni. Info ja laudade broneerimine tel 45 24 707.

TANTS
Divas Playfirst agentuur esitleb: erootiline meesteshow Satisfaction. Esimesel kahel tunnil pääsevad klubisse ainult naised ja saavad juua nii palju pirnisiidrit, kui jaksavad, ja seda kõike tasuta. DJ Peeter Kukk. Kl 24-st pilet 100 kr.
Kodulinna lokaalis DJ Urmas Rämmal.
Mönusas Villemis ansambel Päris Anny.
Club Privilege’is videopidu koos VV-mänguga. Parimaid tantsumuusika videoid näitab meie uuel suurel ekraanil VJ Margus Kaukes (ööklubi Vabank), Viru Valge mängureeglid saad baarist :-). Pilet keskööni 25 krooni.

SPORT
Sõrve säärel kl 12 kolme päeva jooks. Põhijooks 16,195 km, noortejooks 3,24 km.

Pühapäev, 17. oktoober

KINO
Divas kl 18 ja kl 20 Resident Evil: Teispoolsus. Alla 14-a keelatud. Pilet 50 kr.

ÜRITUS
Kuressaare Linnateatri parklas kl 11.30 kogunemine. Sealt sõidame Kudjape kalmistule, et meenutada meie hulgast lahkunud kolleege. Pärast seda arutame Bruno kohvikus rahvateatri oleviku ja tuleviku küsimusi. Olete oodatud, Saaremaa rahvateatri rahvas!
Mönusas Villemis kl 12 lastehommik. Külas Notsu ja plaanis vahvad mängud. Lastele jagatakse palju jäätist!

SPORT
Kuressaare kesklinnas kl 11 Liikudes tervemaks: Saaremaa kolme päeva jooksu rahvajooks. Registreerimine kohapeal kl 10.30. Distants 3,2 km, 12,3 km või 16 km.

Esmaspäev, 18. oktoober

KINO
Divas kl 18 ja kl 20 Resident Evil: Teispoolsus. Pilet 50 kr.

ÜRITUS
Kuressaare kultuurikeskuse suures saalis kl 12 kohtumine luuletaja Contraga. Huvilised oodatud!
Orissaare spordihoones kl 13–17 doonoripäev. Head inimesed, olete oodatud!
Kuressaares Komandandi noortekeskuse hoovis kl 15 rulluisutamise perepäev. Juhendavad Siim Metsmaa ja Kuressaare noortekeskuse noorsootöötajad. Plaanis vahvad mängud, rulluisutamise õpetus ja räägitakse ka ohutusest liikluses. Soe tee, kohv ja maitsvad küpsised. Rulluiskude laenutus.

TULEKUL
Sügisviktoriin ootab uusi ja vanu osalejaid
Sügisviktoriini esimene etapp toimub teisipäeval, 19. oktoobril kl 20 Mönusas Villemis.
Sel korral toimub neli etappi, millest arvesse läheb kolm paremat ning üldvõitja selgub neljanda etapi lõpus. Auhinnad on sel korral väga head. AS Kuma jagab osalejatele viktoriini etappide jooksul palju ristsõnu ja üldvõitjad saavad Super Kuma aastatellimuse. Lisaks on auhinnad välja pannud Saarte Hääl (lehetellimus kolmeks kuuks), Arensburg Boutique and SPA (saunakeskuse pääsmed) ja Rahva Raamat (kinkekaardid). Pange kokku kuni 8-liikmeline võistkond ja tulge kohale! Loodan kohtuda ka juba tuttavate mängijatega! Kui soovid osaleda, siis anna märku tel 56 958 349, Annika Väälma või annika400@yahoo.com

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)