Linnavalitsus keelas autoremonditöökotta sõitmise (7)

Kuressaares Tuulte Roosi elamurajoonis autoremondiga tegeleva Merimax OÜ juhataja Heldur Aadussoo ja Maseram Trade OÜ juhataja Toivo Sepp pärivad Kuressaare linnavalitsuselt aru, miks ei küsitud nende arvamust, kui Tuulte Roosi paigaldati nende eramaale veoautode liiklemist keelav liiklusmärk.

Töökoja omanikud tahavad teada, et kuidas nad peaksid nüüd veoautode remontimises seisnevat äri edasi ajama, kui nende eramaale ei ole enam võimalik veoautoga sõita. “Meile tuli suure üllatusena, et Ranna 28 korteriühistu juhatuse nõudmisel keelati selles piirkonnas veoautode liikumine. Linnavalitsus meid ehk teist osapoolt ära ei kuulanud. Hea tava seda eeldaks, tagaselja otsustamised pärsivad ettevõtlust,” on kirjas linnavalitsusele saadetud arupärimises.

Ettevõtjad lisavad, et nad on 15 aasta jooksul arendanud oma firmasid ja soetanud Ranna 28 lähedale kinnistu, mis piirneb elamumaa ja linna tänavaga. “Oleme selle endise katlamaja hoone sisustanud veoautoremondiks vajalike seadmetega, ikka selleks, et meie äri järjepidev ja edukas oleks.

Kuidas on meil võimalik oma eramaale nüüd veoautoga sõita, kui paigaldati liiklemist keelavad liiklusmärgid?” küsivad nad. Kuressaare linnainsener Madis Pihel ütles Saarte Häälele, et küsimus läheb arutamisele liikluskomisjonis. Millal täpselt liikluskomisjon kokku tuleb, ei osanud Madis Pihel eile veel öelda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 79 korda, sh täna 1)