Firmajuht astub peksmise ja varguse pärast kohtu ette (3)

Novembris astub Kuressaares kohtu ette 47-aastane Heikki, keda süüdistatakse varguses ja teise inimese löömises. Mullu 15. septembri õhtul tungiti Kuressaares Paju tänaval asuvate garaažide juures kallale 34-aastasele Margole. Teda ähvardati, löödi ning seejärel võeti ära tema tööriistad.

Politsei pidas toona kahtlustatavana kinni OÜ Farlex Auto juhatuse liikme Heikki Naaberi ning vabastas ta pärast ühte arestimajas veedetud ööd ja sellele järgnenud ülekuulamist. Heikki ise väitis toona, et samad tööriistad oli Farlex Autos töötanud Margo eelnevalt temalt varastanud.

Peksmisega tipnenud “töösuhe” sai alguse umbes paar kuud enne, kui töötu Margo pani portaali Saarlane.ee kuulutuse, et parandab sõiduautosid. Sellepeale pakkus firma OÜ Farlex Auto mehele tööotsa, s.t tal tuli värvida veoautokabiin. Palka Margo sõnul talle tehtud töö eest ei makstud. Palgata jäänud töömehe garaaži ette sõitis Farlex Auto firmabuss, kust tuli välja kolm joobnud isikut, kelle hulgas oli ka Farlex Auto omanik, kaks joobes isikut saabus tumedas BMW-s.

Lisaks sellele, et agressiivsed tegelased tegid tühjaks Margo garaažiboksi, kus olid aastate vältel soetatud tööriistad, võtsid nad töömehe taskust ära mobiiltelefoni ja suitsupaki ning lõhkusid mehe garaaži remonti toodud sõiduautol esitule.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)