Jazz del Mar alustas viiendat hooaega (1)

Jazz del Mar alustas viiendat hooaega

 

Seekord pisut ebatavalise esinejaskonnaga ja sootuks tavatus kohas – raekeldris. Jazziplaate oli keerutamas DJ Amar Patel (pildil) Londonist, elava muusikaga rõõmustas ligi kaheksatkümmet kuulajat Kuuba-Eesti kooslus Luber Jimenez ja Villu Veski.

Omaaegne kuum koht raekelder pole juba aastaid õiget rakendust leidnud. Korduvad katsed endise Grillbaari ruumides toitlustamisele jalgu alla saada on kõik lõppenud hävinguga. On katsetatud küll eesti- küll idamaiste roogadega. 220 ruutmeetrit linna südames seisab ja ootab. Äkki on just jazziklubi see õige, mis linna esindushoone keldriruumidesse jälle elu toob? Järgmine jazziüritus on hingedepäeval, 2. novembril.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)