Selgus kabekarika võitja

Pühapäeval toimunud maakonna 39. kabekarikavõistlustele ei saanud läinudaastast esikohta kaitsma tulla Paul Antsaar, teised tugevamad olid kohal. Nelja vooru järel juhtis kindla edumaaga Rein Kirst, kes oli vastastele loovutanud ainult pool punkti. Punktiga jäid maha Hain Vaher ja Jaan Truu.

Viimases, viiendas voorus kohtus Hain Vaher nõrgema vastasega ja võttis kindla võidu. Jaan Truu ja Rein Kirst mängisid omavahel. Pingelise mängu järel õnnestus Truul võita ning seega lõpetas esikolmik võrdselt 3,5 punktiga. Bergeri koefitsient on tavaliselt ebasoodne kas või ühegi kaotuse saanud võistlejale.

Nii ka seekord, koefitsiendi järgi reastuti järgmiselt: 1. Jaan Truu; 2. Hain Vaher; 3. Rein Kirst. Turniiri esimene ja kolmas olid samadel kohtadel ka Saaremaa 1. karikavõistlustel 1972. aastal, aga vastupidises järjestuses.
Hästi mängis seekord Ivar Truu, kes saavutas kolme punktiga 4. koha. Järgnesid Heino Tammeaid ja Fred Pokk.

Jaan Truu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)