Juht vajutas vale pedaali (video ja fotogalerii!) (26)

Juht vajutas vale pedaali (video ja fotogalerii!)

KAS MAHAKANDMISELE?: Päästjad aitasid autole rihmad külge panna, seejärel tõstis kraana veest tilkuva Mercedese õhku ja asetas treilerile.
Foto: Peeter Kukk

Kolmapäeval ajas 22-aastane juht GO spaa juures autol pedaalid segamini ja põrutas paadisillalt otse vette. Kaks autos olnud naist said vee alla vajuvast sõidukist välja siiski omal jõul.

“Õnneks on inimestega kõik korras,” ohkasid sadamasse autot uudistama tulnud inimesed. Külm ja tuuline ilm pani nii mõnegi uudistaja õlgu võbistama. “Naine oli kaine ja omas juhtimisõigust ning seoses sündmusega menetlust alustada põhjust ei ole,” ütles Saarte Häälele politsei esindaja Martin Luige, kinnitades, et kui auto hakkas mere poole vajuma, ajas 22-aastane juht tõepoolest pedaalid segamini.

Seejärel hakkas Tori abajasse sulpsatanud Mercedes Benz tasapisi vee alla vajuma. Õnneks ei olnud vesi seal väga sügav ja osa autost jäi veepinnale. Kuigi juhipoolset ust kaks autos viibivat neiut lahti ei saanud, pääsesid mõlemad välja juhi kõrvalistuja uksest. “Kaasreisija oli täiesti šokis ja viidi kiirabiga minema,” ütles üks pealtnägija. Autojuhi toimetas sündmuskohalt koju politsei.

Kuigi üks sündmuskohal olnu rääkis, et tüdrukutele oli appi tormanud ka keegi meesterahvas, siis ei päästjad ega lähedal asuva GO spaa personal seda versiooni ei kinnitanud. “Auto läheb ilmselt mahakandmisele, sest seal sees on ju kõik elektrooniline,” ohkas autoomaniku sõber, kes tuli auto veest välja tõstmist organiseerima, kuna omanik ise viibib hetkel mandril.

“Just tund aega tagasi olin siin ja nägin, et auto siin parklas sõitis,” rääkis sündmuskohale rutanud mees, kes väitis, et on sama autot sadamakail sõitu harjutamas näinud varemgi. Autoomanik ütles Saarte Häälele, et ei soovi juhtunut kommenteerida.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 57 korda, sh täna 1)