Juhtkiri: Salapärane imikulimiit (8)

Saare maakonna ettevõtjate juuni keskel toimunud kohtumisel Estonian Airi esindajatega toonitati, et lennukompanii peaks parandama oma infovahetust.

Möödunud on kolm kuud ja nüüd on päevavalgele tulnud salapärane “imikulimiit”, mis lahtiseletatult tähendab seda, et lennukisse üle kolme kuni 2-aastase lapse, kes vanema süles reisib, ei lubata. Seda nõudvat turvareeglid.

Arusaadav, et turvanõuded on lennuliikluses kõrgendatud, kuid miks sellest limiidist keegi ei räägi? Seda enam, et pileti kas või viiele väikelapsele saab interneti piletiostusüsteemist osta iga kell. Selline asi peaks aga sääraste kehtestatud limiitide korral ju ilmvõimatu olema.

Tekib küsimus, kes hüvitab lapsevanematele või lastele tekitatud probleemid ja ebamugavused, kui lennujaamas äkki öeldakse, et teil on liiga palju lapsi kaasas. “Raha saate tagasi” ei ole lahendus. Taas kord tuleb tõdeda, et pole see Estonian Airi infovahetus paranenud suurt midagi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)