Juhtkiri: Õnne maailmameredel!

Pühapäeva hommik Kihelkonnal näitas, et Jaan Tätte läheb tõepoolest inimestele korda. Isegi siis, kui ta ei laula.

Oli ju alevik sel Tätte maailmareisile saatmise hommikul vaatamata puhkepäevale ja suhteliselt varasele kellaajale nii eakaid inimesi kui ka alles titekärus olevaid inimhakatisi täis ning siginat-saginat palju.

Südamest tulnud sooje sõnu ja armsaid väikesi kingitusi anti rännumehele teele kaasa – olgu siis villased sokid või meepurk, isegi tema taskud topiti õunu täis, ikka neid koduseid, omi. Kõik see oli niisama lihtne ja siiras nagu on Tätte ise.

Soovime meiegi Nordeale õiget tuulesuunda ning merekarudele õnne maailmameredel ja vastupidamist, ja loodame tõsiselt, et väike Vilsandi ühes Kihelkonna valla, Saaremaa ja Eesti vabariigiga saab ära märgitud igas sadamas, kus peatus tehakse, ning et sel reisil sünnivad nii uued “Sõprade laulud” kui ka “Tuulevaiksed ööd”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)