Kuidas keevalised itaallased suhtuvad peaministrisse

Kuidas keevalised itaallased suhtuvad peaministrisse

MAHA PEAMINISTER!: Läinud aasta detsembris Roomas toimunud Silvio Berlusconi isiku vastu suunatud “violetse rahva” võimas meeleavaldus.

Alljärgneva kaastöö Itaalia sisepoliitilisest elust saatis Saarte Häälele ajakirjanik, suur Eesti ja Saaremaa fänn PATRIZIA ROMAGNOLI. Tema kirjutisele on lisatud vaid mõned toimetaja selgitavad märkused.

Ainuüksi viimase kolme kuu jooksul on peaminister Silvio Berlusconi interneti suhtlusvõrgustikus Facebook kaotanud enam kui kaks tuhat fänni. Meie valitsusjuhi üha kahanev populaarsus tähendab seda, et nüüd on temast saanud populaarsuselt Itaalia teine poliitik: Facebooki statistika näitab, et peaministrist on möödunud noorema põlvkonna poliitik Nichi Vendola.

Kuigi Facebooki andmed ei lange mitte alati kokku hääletamistulemustega, näitavad need siiski nii mõndagi. Järeldus on üks: Itaalias leidub rohkesti neid, kellele Berlusconi ei ole meeltmööda. Ja seda vaatamata asjaolule, et ta peaaegu iga päev näitab end rahvale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)