Lukoil kolib Kuressaare tankla Selveri juurde (12)

Praegu Kuressaares Põhja tänaval asuv Lukoili tankla on ettevõtte praeguste plaanide kohaselt kavas kolida Tallinna tänava ääres asuvale krundile otse Selverist üle tee.

Lukoil Eesti AS tegi linnavalitsusele taotluse algatada Kuressaares detailplaneering. Linna pressiesindaja Silver Saluri sõnul soovib tanklafirma rajada teenindusjaama Tallinna tänav 78 ja 80 kruntidele. Linnaarhitekt Hannes Koppeli sõnul tuleb järgmise sammuna koostada detailplaneeringuks vajalikud tingimused. “Tuleb paika panna sealne liikluslahendus, kuidas oleksid tagatud ohutusnormid ja muu taoline,” märkis Koppel.

Lukoil Eesti AS-i majandusjulgeoleku juht Aare Vain kinnitas Saarte Häälele, et praeguste plaanide kohaselt on neil siiski soov praegune tankla lihtsalt uude kohta liigutada. Ta nentis, et kogu protsess võtab iseenesest omajagu kaua aega ja plaanid võivad ka muutuda, kuid hetkel on kavas siiski kolimine.

“Täna on meil selline seisukoht, et me muudaksime oma tankla asukohta sel viisil, et see asuks lihtsalt paremas kohas ja oleks klientidele kergemini ligipääsetav,” selgitas Vain.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 34 korda, sh täna 1)