Krimi

Naine sai peksa
23. augusti varahommikul löödi Valjala vallas Siiksaare külas 40-aastast naist.

Varastati ratas ja kadakat
Ööl vastu 21. augustit varastati Kuressaares Mooni tänaval lukustamata jalgratas Discovery. Kahju on 4000 krooni. Ajavahemikus 16.–23. august on Pihtla vallas Laheküla külast ära viidud kaks ruumimeetrit kadakapuitu ja pool ruumimeetrit männipuitu. Kahju on 1200 krooni.

Puud takistasid liiklust
26. augustil kell 13.27 teatati päästjatele sõiduteele langenud puust Leisi vallas Laugu külas. Päästjad vabastasid tee. 26. augustil kell 10.56 tuli teade sõiduteele langenud puust Leisi vallas Parasmetsa külas. Puu oli tõkestanud mõlemad sõidusuunad. Päästjad tükeldasid puu mootorsaega ja tegid tee vabaks.
Uudistetoimetus

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)