Kaarma õpilasliinile lisandub Vaivere

Tähelepanelikud Vaivere küla elanikud teatasid Saar-te Hääle toimetusele, et Vaivere külla on tekkinud uus bussipeatus, mistõttu tahetakse teada saada, missugune buss sealt läbi sõitma hakkab.

Saare maavalitsuse nõuniku Taavi Kurisoo sõnul on tegemist 1. septembrist sõitma hakkava maakonnaliini nr 3303 jaoks tehtud peatusega. Kaarma vallavalitsuse haridus- ja kultuurinõunik Rein Orn lisas, et Vaivere küla peatusest hakkab läbi sõitma ka õpilasbuss.

“Eks sealt saavad vajadusel bussi peale minna ka teised inimesed, kuid hommikul kell 8 käib sealt läbi Kuressaarest Kaarma kooli poole sõitev õpilasbuss,” ütles Orn Saarte Häälele. Kell 16.57 peatub Vaiveres aga maakonna bussiliin, mis on Orni sõnul mõeldud kõigi reisijate jaoks: “Hommikuses bussis on siiski eelkõige koolilapsed ja me soovitaksime esimestel nädalatel teistel inimestel selle bussiga mitte sõita.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)