Meeleolukas mõõduvõtt tartlastega pinksirindel

Möödunud laupäeval toimus Kuressaare lauatenniseklubi Tops mänguruumides sõpruskohtumine Kuressaare LTK Tops ja Tartu lauatenniseklubi PIPO vahel.

Mõlemasse võistkonda kuulus neli meest ja neli naist. Sellistes võistkondlikes matškohtumistes kasutatakse tavaliselt Scheveningeni süsteemi, kus ühe võistkonna mehed mängivad kõigi vastasvõistkonna meestega, ja täpselt sama süsteemi rakendatakse ka naiste puhul.

Tartu LTK PIPO võistles järgmises koosseisus: mehed – 1. laud Andres Hõrak; 2. Andres Kudisiim; 3. Neeme Kaurov; 4. Väino Kingsepp; naised – 1. laud Birgit Varrik; 2. Liina Allik; 3. Reet Juurik; 4. Svea Onno. Kuna Andres Kudisiim oli laenatud Pärnu LTK-st Vint-90, siis tema tulemused arvesse ei läinud.

Kuressaare LTK Tops võistkond nägi välja järgmine: mehed – 1. Heiki Sullakatko; 2. Veljo Väljakivi; 3. Kaljo Väljakivi; 4. Aare Lehtsi; naised – 1. Tiia Müürisepp; 2. Siisike Lehtsi; 3. Lii Vahter; 4. Ulvi Ingalt. Et asi oleks võrdne, siis saarlastel ei läinud kirja Aare Lehtsi tulemused.

Sõpruskohtumise esimene mäng tõi kohe kaasa Topsi jaoks meeldiva üllatuse, sest Kaljo Väljakivi suutis alistada tartlaste esinumbri 3 : 0. Meeste matšivõit kuulus LTK Tops võistkonnale tulemusega 7 : 2!

Tartu naised olid aga meie naistest selgelt üle ja ainsa võidu tõi Topsile Tiia Müürisepp, kes alistas tasavägises mängus tartlaste teise numbri Liina Alliku tulemusega 3 : 2. Naiste lõpptulemus kujunes seega 15 : 1 tartlannade kasuks. Ka paarismängud kulgesid tartlaste dikteerimisel.

Ainsa võidupunkti tõi LTK Tops kontosse segapaar Tiia Müürisepp / Veljo Väljakivi, kes alistasid paari Svea Onno / Neeme Kaurov (tulemus 3 : 1). Sõpruskohtumise üldarvestuses osutus parimaks seega Tartu PIPO võistkond tulemusega 21 : 9.

Gunnar Usin

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)