Kuivastu–Virtsu liin talvehooaja graafikule

Esmaspäevast lähevad Kuivastu–Virtsu ja Heltermaa–Rohuküla parvlaevad üle sügis-talvistele sõidugraafikutele. Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieli sõnul asendatakse senised neli graafikuhooaega kahega – sügisel, talvel ja kevadel sõidavad laevad ühtse tavagraafiku järgi ning kõrghooajal suvegraafiku järgi.

Sel suvehooajal väljusid laevad tunnise intervalli asemel esmakordselt mõlemast sadamast iga 40 minuti järel. Ülejäänud aastaaegadel kehtiva talvehooaja graafiku järgi hakkavad parvlaevad mõlemast sadamast väljuma 1 tunni ja 10-minutilise intervalliga.

“Selline põhigraafik jääbki järgnevateks aastateks kehtima, kusjuures suviti hakkavad reisid toimuma tihedama graafiku alusel, juba 35-minutilise intervalliga,” rääkis Treiel.

Algava sügis-talvise hooaja graafiku järgi hakkab reise teenindama parvlaev Saaremaa. Osa reise teeb ka Regula ja kui tippaegadel tekib vajadus, asuvad mõlemad laevad kohe tööle üheaegselt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)