Tornimäe kooli loodusharidusprojekt sai avalöögi (1)

Tornimäe kooli loodusharidusprojekt sai avalöögi

RETK ANIKAITSELE: Pangale põlvini vees.
Foto: Kaarin Peet

Tornimäe põhikooli projekt “Loodushariduslik tegevus Tornimäe Põhikoolis”, mida rahastab KIK, haarab õppeaastat 2010/2011 ja esimene üritus toimus 9.–14. augustini Pöide vallas elavatele noortele. Selleks oli praktiline õuesõppe ja keskkonnateadlikkuse laager Tornimäe-Aasa-Sitme-Kübassaare.

Projekti kirjutamise mõte sai alguse sügisesest lastevanemate koolitusjärgsest kohtumisest, kus vanemad soovisid, et lapsed saaksid suvel minna kohalikku laagrisse. Selleks saigi otsitud mõtteid, ideid ja kirjutatud projekt.

Kõik selle õppeaasta üritused, mis algasid laagriga ja kestavad terve järgneva õppeaasta, saavad teoks tänu meeskonnale. Tahan tänada kõiki kaasaaitajaid, nii meie kooli õpetajaid kui ka mitmeid vallaelanikke. Et kõik head mõtted teoks saaksid, on vaja neid jagada ja teha koostööd. Eriline tänu kuulub ka laagris osalenud vabatahtlikele Kaarinile, Lilianile, Liisile ja Laurale. Isiklikult on mul olnud ääretult huvitav ja põnev seda kõike korraldada ja teha.

Anneli Leis,
projektijuht

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)